Безкоштовно з мобільного 24/7
FAQ
Безкоштовно з мобільного 24/7

Війна затягнулась і армії потрібні ресурси для ведення країни до перемоги. За 4 місяці ініціатива донатити у світі спадає, хоча потреби в армії тільки зростають. В такий момент український бізнес не може залишатись осторонь, тому СК “Країна” прийняла рішення з кожного поліса, оформленого онлайн, віддавати 10% прямо на рахунки ЗСУ. Підтримуйте армію та оформлюйте поліси онлайн.

СК “Країна” з самого початку повномасштабного вторгнення підтримувала ЗСУ та вже передала на фронт автомобіль, а з початку червня долучилась до співпраці з фондом SOS Montpellier Ukraine. Відтак, завдання компанії полягає в організації та оплаті логістики гуманітарних вантажів, що забезпечує фонд з Франції для воєнних госпіталів в Україні. Перші 20 тонн гуманітарних засобів, куди увійшли: вода, їжа, засоби особистої гігієни, медикаменти та ковдри, надійдуть у госпіталі уже на початку липня.


Активність проявляють навіть окремі філіали, відтак Тернопільський офіс налагодив логістику гуманітарних товарів з Канади у Харків, Одеський за власний бюджет дирекції страхував авто для ЗСУ. Керівництво Полтавської регіональної дирекції організували евакуацію харків'ян на корпоративних авто компанії та організували виготовлення протитанкових їжаків, а офіси західних регіонів давали прихисток для переселенців, в тому числі  співробітники зустрічали колег навіть у власних домівках. 


Залишаймося згуртованими та йдемо до перемоги!

Ми не розсилаємо спам та не передаємо информацїю третім особам