Безкоштовно з мобільного 24/7
FAQ
Безкоштовно з мобільного 24/7

Як вам уже відомо, 6 січня Печерський районний суд Києва задовільнив клопотання щодо арешту на майно Петра Порошенка, і це викликало чимало питань щодо роботи страхової компанії «Країна».

Повідомляємо, що станом на 31 грудня 2021 року кінцевим бенефіціарним власником АТ «Страхова компанія Країна» є Коваленко Ганна Миколаївна про що свідчить інформація зазначена у єдиному державному реєстрі юридичних осіб фізичних осіб-підприємців та громадських організацій. 

Компанія працює у штатному режимі, сумлінно виконуючи забов’язання перед клієнтами, адже блокування активу ПАТ "ЗНКІФ "ПРАЙМ ЕССЕТС КЕПІТАЛ" власником якого є Петро  Порошенко жодним чином не впливає на оперативно-господарську діяльність АТ «СК «Країна».

За минулий рік завдяки вашій довірі нам вдалося досягти поставленої мети здійснивши загальне зростання фінансових показників на 21,24%.
Компанія виконає базові вимоги регулятора страхового ринку Національного банку України та впевнено зберігає лідерські позиції за напрямками:
• Добровільне страхування здоров'я на випадок хвороби;
• Добровільне медичне страхування.
Згідно даних видання InsuranceTop СК «Країна» у трійці лідерів за рівнем виплат страхового відшкодування, що свідчить про надійність та високий рівень турботи про інтереси клієнтів.

Ми з розумінням ставимося, до ваших занепокоєнь з приводу інформації що наразі поширюється у ЗМІ, та ми запевняємо вас, що ці зміни - це величезний крок для якісного зростання компанії, і ми з оптимізмом приймаємо ці зміни. Сподіваємось, що ви розділите наші бачення майбутнього компанії та наших партнерських відносин.

Компанія здійснює відповідні заходи щодо спростування недостовірної інформації яка поширюється недобросовісними ЗМІ за для нанесення шкоди діловій репутації АТ СК Країна.

Ми не розсилаємо спам та не передаємо информацїю третім особам